Om Nikolina

Kropsterapien er en gave, som har fuldt mig siden barns ben. Denne gave vil jeg gerne give videre til dig. Den holistiske forståelse og viden omkring krop og sind har altid interesseret mig, og jeg har siden barn fået behandlinger, fulgt og tilegnet mig lærdom af landets førende kropsterapeut i Danmark. Det er her min drivkraft og passion ligger for at dele ud af min lærdom, viden og indføling. Mit fokuspunkt er at øge din opmærksomhed, livskvalitet og vitalitet i din hverdag, så du kan bruge dit fulde potentiale og vokse.

Jeg finder behandlingsformen særdeles effektiv i vor tid, hvor tilværelsen kan være presset. Det kan være at man glemmer at passe på sig selv eller pålægger sig selv for megen byrder. Kroppen er ærlig og afslører hvordan vi har det.

Jeg har altid søgt forståelse og mening, og via kropsterapi bliver der åbnet for helheden og en dybere forståelse. Det finder jeg tilfredsstillende, så der ikke behandles ud fra at dulme sygdomssymptomerne.

Foruden at være RAB registreret uddannet kropsterapeut, er jeg også uddannet ergoterapeut. Jeg har en del viden indenfor ergonomi, sundhed og KRAMSS faktorer: kost, rygning, alkohol, motion, stress og søvn. Jeg har yderligere baggrundskurser som Heilpraktiker, der omfatter: ernæring, homøopati, psykologi, iris analyse, krops & psyke, psytoterapi, massage, øre akupunktur og biokemi.