Behandling

Sessionen tages udgangspunkt i dig – dine ønsker og behov samt hvad jeg som terapeut mærker i din krop. Formålet er at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige last, og derigennem forbedre og styrke dit helbred og velvære.

Behandlingen foregår på briksen efter en kort intro fra dig. Åndedrættet er i fokus, da det er nøglen til at genoprette balance og harmoni i kroppen. Løbende i behandlingen vil jeg spørge ind og fortælle hvad jeg mærker i din krop. Kroppen får de bedste muligheder for gennemstrømning i kroppen. Efterfølgende løsnes spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Der opnås bedre blod og lymfecirkulation, som har en udrensende effekt.

Behandlingen er unik, da der tages forbehold for alle relationer i kroppen. Ofte er det sådan, at hovedproblemet stammer et andet sted fra end klienten selv tror.

Jeg arbejder helhedsorienteret og dybt, for at finde årsagerne til at en ubalance eller sygdom er opstået i kroppen – få et bedre liv med kropsterapi.

”Body Essence hjalp mig med at finde ind til mig selv.”
Matthew Charnock, klient

 

“Kæft hvor var det lækkert! Du er alle pengene værd”
David Fønsbo, klient